RISTORANTE MAMMA MIA

RISTORANTE MAMMA MIA Bij ons kunt u terecht voor de lekkerste verse Pizza's, pasta's! Ook bieden wij diverse overheerlijke grillgerechten.

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1617 beoordelingen
4 jul 2020 om 17:36 Gorgonzola saus was , vlees was te gaar, patat slap, pizza lauw & zat bijna geen vlees op, sla warm! 30 min. later bezorgd, maar hadden mij gebeld. Normaal erg te spreken over het eten van mama Mia, het was helaas nu goed te proeven dat het 'druk' was
3 jul 2020 om 21:19 Zeer slecht vandaag en excuses hebben van het druk belachelijk gewoon
2 jul 2020 om 17:42 De levering was meer dan 1,5 uur. Het voedsel dat we ooit ontvingen was niet wat we verwachtten. Over het geheel genomen geen goede ervaring. We zullen niet meer bij hen bestellen.
2 jul 2020 om 0:36 Pizza is not good to eat
29 jun 2020 om 11:59 Pizza's waren heerlijk! Bezorgtijd heel redelijk op zondag avond
26 jun 2020 om 20:42 Bezorger kwam zelfs 10 min eerder van gepland. Eten was goed warm en lekker We vonden alleen de kip shoarma alleen iets te zout.
26 jun 2020 om 20:09 Was nog sneller dan verwacht er stond 63min en het was er binnen een half uur.Alleen jammer dat de 2 knoflook saus er niet bij zaten.Ik had er 4 besteld en 2 uien saus .De uien saus was er wel en maar 2 knoflook saus.Verder was het prima.Het was zo over
24 jun 2020 om 21:59 Wederom buitengewoon lekker en warm en binnen de gestelde tijd.
23 jun 2020 om 9:29 ipv. blikje heineken kreeg ik blikje cola.
22 jun 2020 om 22:02 Bestelling kwam misschien 5 minuutjes later, maar prima. Was erg netjes verpakt en nog goed heet. Erg lekker eten, shoarma druipt niet van het vet. Patat goed krokant gebakken. Ruim voldoende. Waarom heb ik hier niet eerder besteld?
21 jun 2020 om 21:25 2uur zitten wachten op ons eten!!!!
21 jun 2020 om 20:13 Er stond eerst dat het ongeveer een uur zou duren. Maar het duurde echt twee uur! Heb tussendoor even gebeld, daarna duurde het nog 20 minuten. Het eten was wel echt lekker!!