RISTORANTE MAMMA MIA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2993 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ristorante Mamma Mia. Meer weten? Ontdek meer

25 feb 2024 om 20:21 Heerlijke pizza's , we gaan hier zeker nog een keer bestellen, een aanrader!
25 feb 2024 om 12:53 warm, binnen half uur bezorgd, verse groenten, ruim voldoende portie
21 feb 2024 om 20:55 Had kapsalons met kip shoarma besteld maar kreeg varkens shoarma.dit was niet de bedoeling omdat ik niet tegen varkensvlees kan nu heb ik overal uitslag en voel me belabberd
21 feb 2024 om 20:33 Was weer heerlijk!
19 feb 2024 om 7:52 Het eten was heerlijk en een vriendelijke bezorger. Vraag 1 vind ik raar want ik bestel een uur van tevoren en dan wordt het keurig op tijd geleverd
19 feb 2024 om 7:35 Heel lekker eten! Heel aardige bezorger ook
18 feb 2024 om 20:09 Heerlijk gegeten. Zowel de pasta als de pizza was verrukkelijk. Ga hier zeker vaker bestellen.
18 feb 2024 om 8:54 Goed belegd, niet te vet. Randjes mogen wat luchtiger.
12 feb 2024 om 23:07 Bestelden om 18:38 2 pizza's. Rond 19:35 gaf statusbericht aan de bezorging onderweg was. Om 19:50 restaurant gebeld met de vraag waar de bestelling bleef. Zou binnen 10 minuten zijn. Werd uiteindelijk 20:05. Pizza zelf was prima.
11 feb 2024 om 22:15 Super goed, heerlijke pizza. Lekker warm geleverd
11 feb 2024 om 20:01 Schrok toen ik thuisbezorgd zag staan maar gelukkig heel goed gegaan
10 feb 2024 om 22:54 Salade nog de helft, bak is gehalveerd Mag dus geen maaltijdsalade meer heten. Pizza was de ananas verdwenen